Veilig betalen

Bezig met laden...

Wij bieden u een aantal verschillende beveiligde betaalopties aan via MultiSafepay zodat u zelf kunt kiezen hoe u de betaling voldoet in deze veilige betaalomgeving. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden met uw betaling neem dan contact met ons op en wij geven u de benodigde ondersteuning.

Hoe weet ik dat ik veilig betaal?

MultiSafepay handelt voor ruim 8.000 webwinkels veilige online betalingen af bij Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen. Multisafepay biedt betalingsoplossingen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Het betaalproces van MultiSafepay wordt volledig in een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) omgeving afgehandeld. U kunt zien dat u op een SSL beveiligde site zit als de url begint met https://.

 

Betalen met iDeal, vetrouwd via uw eigen bank

Direct betalen doet u het snelst met iDeal, de meest gebruikte online betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u gemakkelijk online uw betaling voltooien in een beveiligde omgeving.   Bent u klant bij Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u met iDeal betalen.

 

Zelf het bedrag overmaken per bankgiro

Met deze optie betaalt u het bedrag op de automatisch naar u toegestuurde factuur door het bedrag over te maken per bankgiro. Hierdoor kan de levertijd van uw bestelling wel iets langer worden dan gebruikelijk omdat het het vaak wat langer duurt voordat het bedrag op onze rekening staat.

 

Betalen met Mastercard of VISA

U kunt met iedere Mastercard en Visacard betalen. Hiertoe hebben wij een overeenkomst afgesloten met de toezichthoudende instantie (Paysquare).  Concreet betekent dat: een veilige betaalomgeving en zowel een aflevergarantie als product garantie.

 

Riverty (voorheen AfterPay) – Achteraf betalen voor consumenten

Riverty voert voor bouw-handel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty . Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty ? Ga dan naar de website van Riverty.

 

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor een oplossing of kiezen voor een andere betaalmethode.